Fecsegő Csemete Kör (Fecske) 0-3 éveseknek

Kedves Kisgyermekes Családok!

Várunk szeretettel a tavasszal induló új, hiánypótló csoportunkba!

A Fecsegő Csemete Kör, azaz a Fecske beszédindító, beszédfejlesztő játékos foglalkozást kínál 0-3 éves korú kisgyermekeknek és egy beszélgető kört a kísérő Felnőtteknek (szülőknek, nagyszülőknek, családtagoknak).

Az alkalmak első felében a gyerekeké és a mókáé a főszerep. Énekek, mondókák, tánc, vidám höcögés, bábos játék, kommunikációs játékok, manipulációba ágyazott ügyesítés csal mosolyt az arcokra. Mindez fejleszti a gyermekek hallásfigyelmét, beszédértését, aktív beszédét, általános kognitív készségeit és mozgását. Ezt a komplex megközelítést az életkorhoz igazított, játékos, könnyed forma jellemzi.

Az időnk második felében Ti, szülők, nagyszülők kaptok útravalót az otthoni helyzetek kihasználásához. Tippek, trükkök, stratégiák. Beszélgetünk a fejlődési lépcsőfokokról, összefüggésekről. Teret kapnak a Benneteket foglalkoztató kérdések. Tartalmas beszélgetésekre készülünk. 🙂

Ha szívesen csatlakoznál, kérlek jelezd az eseménynél, vagy jelentkezz az alábbi e-mail címen, vagy a Mandalában! (Az esemény létszámkorláthoz kötött)
Bármi kérdésed felmerül, azt szívesen fogadjuk!Várunk szeretettel a Fecskébe!

Foglalkozásvezető: Balázs-Égel Andi gyógypedagógus
Elérhetőség: egelandi88@gmail.com

Részvételi díj: 2500,- Ft / alkalom.

Ha szívesen csatlakoznál, kérlek, hogy lehetőleg előző estig jelezd az eseménynél, vagy a Mandalaligetnek küldött fb-üzenetben.

Nagy szeretettel várunk!

Időpontok (2)

Hétfő
-
Barna Barna

Szerda
-
Barna Barna