Új szolgáltatásunk: Numerológia

A numerológia számokkal foglalkozó, átlátható rendszer. Egy eszköz arra, hogy önmagunkat és a körülöttünk élőket is megismerjük.

Szülő-gyerek vagy társas kapcsolatok sokszor azért romlanak meg, mert nem ismerjük egymást eléggé. A félelmeink, a múltból hozott tapasztalataink alapján ítélkezünk, reagálunk és döntünk. Mennyire elfogadóbb és empatikusabb lenne egy olyan világban élni, ahol emberi sorsok mögé láthatnánk. Együttérzőbbek lennénk. Ebben segít a numerologia.

Segítségével feltérképezhetjük, hogy kik vagyunk mi valójában ebben a ‘hatalmas gépezetben’, nem csak a felszínt mutatja meg, hanem a mélyebb összefüggéseket is.

Olyan tulajdonságokat tár fel, amiről nem is tudjuk, hogy bennünk van vagy félünk megélni. Hajlamokat, viselkedésformákat, tanulási nehézségeket mutat meg és igazol vissza, illetve az egészségügyi helyzetünket is előrevetíti.

Nem csak bizonyosságot szerezhetünk sejteseinkről, megérzéseinkről hanem, a szimbólumok végtelen eszköztárának segítségével a hiányzó energiákat/rezgéseket pótolhatjuk a többlet energiákat pedig tompíthatjuk.

Név elemzés kb. 1,5 órás konzultáció.

Elérhetőség

Hárs Krisztina
06209847846
06209847846