ThetaHealing

 

A ThetaHealing® egy olyan önismereti módszer, amivel elérhetővé válik számodra, ami eddig elérhetetlennek tűnt.

A ThetaHealing® egy egyszerű, tiszta, és a hétköznapokban is nagyon hatékonyan alkalmazható technika, ami a théta agyhullámra épül. Olyan állapot, mintha álmodnánk, de mégis ébren vagyunk.

A ThetaHealinget Mindenki megtanulhatja, előképzettségre nincs szükség. Ezt a módszert élem, csinálom, és tanítom ThetaHealing Alap, Haladó, Teremtés és Bőség, Dig Deeper (Áss mélyebbre) tanfolyamokon. Bővebben<<<

Az már tudományosan is bizonyítva van, hogy a gondolatok hatással vannak az életünkre. Régi, múltbéli blokkok, hitrendszerek okozzák jelen életünk elakadásait, fizikai betegségeit, mindennapi nehézségeit akár lelki, akár szellemi, akár testi szinten. A ThetaHealing® módszer segítségével alap, lélek, genetikai és történelmi szinten tisztíthatjuk és átírhatjuk, azokat a negatív hitrendszereket, tudatalatti programokat, amelyek alakítják az életünket, amelyek meggátolnak kiteljesedésünkben, boldogságunkban, társunk megtalálásában, egészségünkben. És még sorolhatnám… Hiszen minden belőlünk indul ki – akár ennek tudatában vagyunk, akár nem. Mivel belőlünk indul ki, tudunk rajta bármikor változtatni!

A ThetaHealing®-gel való munka során nemcsak a tudatalatti blokkjainak tisztításáról van szó, hanem negatív energiák, programok, hitrendszerek lecseréléséről, amelyek által megtapasztalhatod és beengedheted az életedbe, azokat az érzéseket, állapotokat, amiket igazán szeretnél.

  • Hogyan élhetnél boldog párkapcsolatban, ha nincs erre mintád, kódod? Ha a szüleidtől nem ezt láttad, nem ebben nőttél fel, nem ezt nevelték Beléd, de mégis tudod, hogy ezt szeretnéd.
  • Hogyan szeresd Magad, ha sosem szeretted? Ezt hogy kell, ez milyen érzés?
  • Milyen az, amikor tisztelnek, szeretnek Mások?
  • Milyen az, amikor megbecsülnek?
  • Milyen az, amikor egyenrangú társad van és társa vagy valakinek?
  • Milyen az, amikor egészséges vagy?
  • Milyen az, amikor boldog vagy?
  • Milyen az, amikor tudatosan teremted az Életed?
  • Milyen az, amikor bízol, hiszel Magadban?
  • Milyen az, amikor anyagi, érzelmi jólétben élsz?

Mindig fontos tudni, hogy mit szeretnénk, de fontos, hogy ezzel kapcsolatban meglegyen az érzés, az energia, a „program” bennünk, hogy azt hogyan is csináljam, az milyen érzés, milyen állapot.
A ThetaHealing® kiegészíti a hagyományos orvosi kezelést, és nem helyettesíti. Ennek a csodálatos módszernek a megalkotója Vianna Stibal, aki a saját gyógyulásán keresztül alkotta meg ezt a módszert és adta át az emberiségnek. Hálás köszönet!

ThetaHealing egyéni konzultáció: 20.000 Ft:

Elérhetőségek:

Bodor Eszter
+36-30/380-2353
bodoreszter@gmail.com
www.tisztatudatossag.hu