Stresszoldó,energetizáló olajos relax masszázs teljes test

Mindennapi életünkben sok probléma kerül az utunkba, néha egy kis kényeztetés segíthet, hogy elfelejtsük a gondokat. A lassú, simító mozdulatok jelentősen hozzájárulnak az izmok elernyedéséhez, az idegek megnyugtatásához. Kiváló a stressz feloldásához, a vérkeringés és a szövetek oxigénellátásának javításához. A masszázs előtt javasolt folyadék bevitele, ami az izmok anyagcsere folyamataihoz szükséges, valamint a szövetek között felgyülemlett folyadék-rendszer pótlása miatt. A masszázs után fittnek, energikusnak érezhetjük magunkat, hisz a masszázs által a pangó területek is átmozgatásra kerülnek.

A fej-és a nyak masszírozásából álló kényeztetést azoknak ajánlom, akik gyakran küzdenek fejfájással, migrénnel, szédüléssel, szem fáradtsággal, nyaki problémákkal.A merevedett nyak, és a nehéz vállak komoly gondokat okoznak, mi magunk is merevvé válunk, ami kihat a cselekedeteinkre, viselkedésünkre. A nyugtató arcmasszázs ellazít, hisz arcunkon naponta több izmot mozgatunk meg, mint azt gondolnánk.

Ez az egyik legegyszerübb és legtermészetesebb módszer, amellyel betegségeket előzhetünk meg, megőrizhetjük egészségünket, teljesítőképességünket, szépségünket.

Hatására relaxált állapotba kerülhetünk, melynek köszönhetően oldódik a bennünk lévő stressz.

Egész szervezetünk müködését pozitívan befolyásolja. Feszessé teszi, vagy ellazítja az izmokat, javítja a vérkeringést, enyhíti számos megbetegedés tüneteit, panaszait. Hatással van belsö szerveinkre, bizonyos hormonjaink termelödésére, emésztörendszerünk müködésére, anyagcserénkre. Ezen felűl elősegíti szervezetünk méregtelenítését.

Olajos teljes testmasszázs (kivéve intim területek).

Kapcsolat:

Atanasziu Alexandra Laura
Telefon: +36 30 584 0796
E-mail: info@lelekmagia.hu
Facebook: Lélek-Mágia
Instagram: @lelek_magia_masszazs

Bejelentkezés csak telefonon!