HANGÉRINTÉS – egyéni terápia

Öngyógyítás, théta hangmeditáció, énekterápia, hangdrum, csendterápia, eye contact, érintésterápia, VAN terápia, harmonizáló mantrák, tanácsadás, szeretetteljes térben

THETAHEALING – KAHI – LOMILOMI – REIKI – HANG HEALING

Elakadtál? A szerethetőségeddel, a szeretet befogadásával vannak problémáid? Elégedetlen vagy? Nem tudsz megbocsátani? Nem tudsz hálás lenni azért, amid VAN? Akarások mentén éled az életed? Fájdalmak, betegségek jelzik a megrekedést? Csak a rosszat veszed észre, a jót nem? Nem látod, hogy milyen szép az élet?

Szeretnél egy egészséges, felemelő párkapcsolatot? Vagy megvan, csak nem mersz örülni neki? Nem mered beleadni magad? Inkább bebizonyítod, hogy ez sem működik, mint ahogy eddig egyszer sem? Nem tudod vállalni a felelősséget? A másikat hibáztatod mindenért? Vagy egy valóban lehúzó, bántalmazó kapcsolatból nincs bátorságod kilépni?

Szeretnél harmóniát, békét? Szeretnél szabad lenni, önmagad lenni? Szeretnél egy biztonságos, szeretetteljes térben megnyílni, feloldódni?

Gyere el, és válasszuk ki a neked való terápiát! Hangdrumjáték, hangtálak, éneklés, masszázs, théta ásás, kahi érintés, belső csend…

VÁRLAK SZERETETTEL!

Cseke Szabolcs hangterapeuta, lomi-lomi nui masszőr, életmódtanácsadó, ThetaHealing konzulens.

Bejelentkezés: +36-30/384-3435