Csakra harmonizáló talpmasszázs

Metamorfózis: görög eredetű szó, átalakulást, átváltozást jelent.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Érintés útján történik a tudatalattiban lévő lelki blokkok oldása. Ez a technika a gerinc reflex pontjait célozza meg. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, ill. a nyúltagyba szállítják. Itt található a vegetatív idegrendszer központja és a rejtélyes tudatalatti székhelye is.

Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén. Ezek az élmények lehetnek traumák, sokkok, fájdalmak, szégyenérzetek, szeretetmegvonások, lelkiismeret-furdalások. Különösen a magzati és kisgyermekkorban ért traumák erőteljesek. Bár a gazdájuk már rég elfelejtette a történést, de a lélek emlékszik rájuk, teherként, sebként, lelki sérülésként terhelik, mérgezik a személyiséget, kifejtik kellemetlen hatásukat. Mindaz, ami eddigi életünk során történt velünk azt hordozzuk a jelen pillanatban is. És fogjuk ezt a jövőben is tenni. Mindaddig, míg ki nem pucoljuk a tudatalatti legmélyéről.

Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattiba kerül, és raktározódik el. Ezek a lelki blokkok, mint a folyón a gátak, akadályozzák az energiaáramlást, ami utána kihat a tudatra, a mindennapi életre, és akár testi problémákat is okozhat. Bizonyos területek energia hiányosak lesznek, betegségek alakulhatnak ki. Lelki szinten gátlásosak leszünk, félelmekkel, fóbiákkal, depresszióval küzdünk. Nem úgy működik az életünk, ahogy szeretnénk. Nem tudjuk megoldani az utunk során felmerülő problémákat. Megakadályoznak minket abban, hogy teljes, örömteli életet éljünk, mert a háttérből blokkolják az érzelmeinket, és a tudatunkat.

A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábon, kézen és a fejen, a gerinc reflex pontjain keresztül stimulálja a gerincet és a keletkező energia-hullám kilöki ezeket a gátakat.

A módszer kíméletes, de nagyon hatékony. Bárkin alkalmazható, akár kisgyerekeken is.

A legnagyobb kincsünk az egészségünk – testi, lelki és szellemi egészségünk! Ez mindennek az alapja. Ha egészségesek vagyunk, bármire képesek vagyunk.

Az, hogy milyen lesz az életem, mennyire leszek boldog és egészséges, csak rajtam múlik.

“Az, ahogy most döntök, az amerre most lépek, befolyással lesz a holnapomra és az utána következő napokra, hetekre hónapokra…Most hozhatok egy tudatos döntést és választhatok másik irányt.Most tehetek azért, hogy a következő órában már jobban legyek.Csak rajtam áll!Bármikor dönthetek és tehetek az egészségemért, a boldogságomért!”

Egy ilyen pozitív döntési lehetőség a metamorf masszázs. Lehetőséget biztosít arra, hogy szeretetteljes közegben történjen a gyógyulás és mindez finoman és lágyan menjen végbe.

A metamorf masszázs segít mind a három múlt-síkon feloldani a problémákat.
Segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató-emlékek feloldásában, a magzati korban és a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.
Segít eltüntetni a félelmeket, a gátlásokat, nyomasztó érzéseket. Nyitottabbá, oldottabbá tesz.
Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk.
Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök.

Kedvezően hat:

 • a gyomorfekélyre, cukorbetegségre,
 • allergiára, asztmára, migrénre,
 • depresszióra, pánikbetegségre,
 • körömrágásra,
 • autoimmun betegségekre,
 • vérnyomás problémákra,
 • vese, máj epe, emésztési gondokra,
 • ízületi problémákra,
 • idegbecsípődésekre,
 • csont-és fogproblémákra,
 • hajhullásra,
 • torok-és fülfájásra.

Kapcsolat:

Atanasziu Alexandra Laura
Telefon: +36 30 584 0796
E-mail: info@lelekmagia.hu
Facebook: Lélek-Mágia
Instagram: @lelek_magia_masszazs

Bejelentkezés csak telefonon!